Header Image

El Despatx

Estudi Jurídic RODRIGO DE Larrucea va néixer el 1989 per donar serveis de consultoria empresarial i assessorament jurídic integral als operadors de l’àmbit del transport marítim i multimodal, sent una de les firmes líders en el nostre país.

Els primers clients, fonamentalment operadors-navilieres, terminals, transportistes-van determinar un perfil de servei centrat en el disseny jurídic dels operadors del comerç internacional i del transport, incloent no només els aspectes regulatoris, sinó també el conjunt dels aspectes financers, comercials , operatius (“advise & consultancy”), etc., inherents a qualsevol “business plan”; així com el tractament de les patologies inherents al món comercial i dels negocis, comprenent tot l’àmbit contenciós (“litigation”): reclamacions judicials, arbitratges, procediments contra l’administració, reclamacions personals, etc.

En el mateix sentit i des del seu inici, la firma s’ha caracteritzat per una sensibilitat i preocupació particular per les persones i els professionals que desenvolupen la seva activitat en aquest camp professional, mitjançant un tractament personalitzat dels assumptes, i donant la major importància a la confiança i el respecte mutus.

La vocació empresarial d’Estudi Jurídic RODRIGO de Larrucea, no ha impedit proporcionar, en les àrees professionals de la seva competència, serveis d’assessorament i consultoria a diferents Administracions i organismes intergovernamentals de caràcter nacional i internacional.

En el moment actual, un conjunt de persones, empreses del màxim nivell i administracions de tots els àmbits, han dipositat la seva confiança en la nostra firma. Estudi Jurídic RODRIGO DE Larrucea ha estat recomanada / citada per diferents publicacions independents com a referent d’excel · lència jurídica:

 

THE LEGAL 500 EUROPE & AMERICA, THE MARITIME ADVOCATE, ABOGACÍA XXI, JURISTE, ABOGADOS ESPAÑA, BUSINESS SERVICE DIRECTORY,  THE ASSER INSTITUTE, BUSINESS JEEVES, MARITIME LEGAL, SHIPPING TRANSPORT & LAWYER, ECONOMIST & JURIST

 

_MG_1683

 


 

 

 

legal500“… Jaime Rodrigo de Larrucea és un dels advocats més respectats. La seva Firma assessora naviliers i armadors, a terminals i autoritats portuàries, i compta amb una impressionant cartera de clients…”

 

 

 

stintl123

 

“… Jaime Rodrigo de Larrucea

és l’advocat número u en la Mediterrània”

 

 

 

 

123chambers

 

“Practicants notables:

Jaume Rodrigo rep elogis dels clients pel seu assessorament ràpid i precís, així com per les seves fortes capacitats de negociació, i litigants a la sala del tribunal “.

 

“Individus clau:

El Soci fundador Jaume Rodrigo de Larrucea és espectacular, d’acord als seus clients. No em va avorrir amb argot tècnica: és un home molt comercial que va directament a l’acció ràpida i ofereix les millors solucions, afirma un dels entrevistats “.

 

 


 

 

 

_MG_1788

 

 

Top