Header Image

Probono

El nostre objectiu és triple:

Oferir assistència jurídica
Representar l’afectat davant qualsevol Tribunal a Espanya
Oferir assistència en Mediació

Oferim suport, guia, finançament i inspiració a aquells en una posició de desavantatge i d’extrema necessitat que pretenguin accedir a la justícia, promovent així de forma efectiva solucions jurídiques entre aquests grups. Creem una resposta legal coordinada, oferint suport real i efectiu, consell i informació.

Els membres del nostre despatx ofereixen gratuïtament el seu temps per oferir un servei professional a la comunitat marítima. Sovint, som testimonis de drames protagonitzats per polissons, mariners de països en desenvolupament abandonats contra la seva voluntat en el port, dones sense recursos embarcades contra la seva voluntat cap a països desconeguts … tots ells necessiten ajuda legal i nosaltres creiem que podem ser-los de gran ajuda .

També oferim la nostra assistència per trobar solucions a disputes diverses, a través de la Mediació, en casos en què el client no pot permetre un advocat i el servei de justícia gratuïta no pot posar-se en marxa. El nostre servei de Mediació no té cap cost.

L’assessoria i el suport que es donen en aquest capítol estan al mateix nivell que els oferts a un client habitual del bufet. L’assistència jurídica Pro Bono no comporta un servei minorat o diferent. El nostre Pro Bono Manager discutirà amb l’afectat els problemes legals als quals s’enfronti i l’ajudarà a identificar les àrees en les que necessita assistència. Tot això amb el tractament professional característic dle despatx.

Els membres de l’Estudi Jurídic Rodrigo de Larrucea, mitjançant el Projecte Pro Bono de responsabilitat social, tenen la convicció de contribuir al benestar de la comunitat jurídica i marítima tant del nostre país com a nivell internacional.

Per obtenir assistència, contacti amb el nostre Pro Bono Manager:

José María Rueda
josemaria.rueda@rolarrucea.com

probono_123

 

 

 

 

Top